Til hovedinnhold

Bygg 4.0

Bygg 4.0

SINTEF, Bygdin-nettverket og NTNU vil ha med seg byggebransjen på debatt rundt digitale løsninger for bygg, og inviterer til faglig konferanse med workshop.

Sted
Meet Ullevaal
Adresse
Sognsveien 77C, 0855 Oslo
Start
15.05.2018 08:00 Legg til i kalender
Slutt
15.05.2018 16:00

SINTEF og Bygdin-nettverket arrangerer konferanse om digitalisering for BAE-sektoren. Konferansen tar utgangspunkt i eksempler og modeller for digitalisering, og setter fokus på hva digitalisering betyr for de ulike aktørene i bygg-, anlegg- og eiendomssektoren. Fokusområder: Hva er digitalisering? Hva betyr det for byggebransjen? Hvilken teknologisk utvikling kan vi satse på? Hvordan kan forretningsmodellene endres?

Konferansen passer for alle som jobber i bygg-, anlegg- og eiendomssektoren, og som ønsker en bedre forståelse av digitaliseringsmulighetene. Både digital prosjektering (før det bygges), digital byggeplass (når det bygges), og digital bygning (når det er bygget) blir dekket.

Spennende foredrag fra både forskningsinstitutter og bedrifter skal vise veien til den digitale transformasjonen. Droner, parametrisk design, digital tvilling, sensorer, BIM, og virtuell virkelighet er kun noen få nøkkelord. Kom gjerne for å høre mer! Programmet blir tilpasset for å muliggjøre nettverksbygging, det blir en quiz med fine "digitale" premier, i tillegg til spennende muligheter for å utvikle prosjekter med SINTEF.

Digitalisering