Til hovedinnhold
Norsk English

Kontakt- og informasjonsmøte om produktdokumentasjon

Velkommen til SINTEFs årlige kontakt- og informasjonsmøte om produkt­dokumentasjon. Møtet er gratis og åpent for alle, men du må melde deg på. Delta fysisk eller digitalt.

Informasjon

Sted
Ullevaal Stadion, møterom M6
Start
Legg til i kalender
Slutt
Meld deg på her

Møtet starter kl 12, det serveres en enkel lunsj kl. 11.30. 

Agenda

 

Nytt fra SINTEF Certification, SINTEF v/Marius Kvalvik
Du vil få høre nyheter fra SINTEF Certification, blant annet om personsertifisering innenfor radon og minirenseanlegg. 
 
Ny byggevareforordning, CPR Acquis og Digital Product Passport, DiBK v/Martin Schreck
De europeiske reglene for hvordan byggeregler dokumenteres gjelder også i Norge. Disse er under endring, og Martin Schreck i DiBK oppdateres oss om siste nytt og status på arbeidet med ny byggevareforordning, CPR Acquis og Digital Product Passport.
 
Ombruk av byggevarer, SINTEF v/Johan Kr. Møller
Visste du at det er et forskriftskrav å bruke produkter som er egnet for ombruk? Ved å legge til rette for fremtidig ombruk av byggevarer kan vi redusere avfallsmengdene og kutte klimautslipp. Johan Kr. Møller forteller hvordan egnethet for ombruk kan dokumenteres for nye byggevarer og hvordan produsenter og leverandører kan ta en viktig rolle ved ombruk av brukte byggevarer.
 
Nytt fra Byggforskserien, SINTEF v/Gunhild Reistad
Det pågår mye arbeid for å oppdatere Byggforskserien, og Gunhild Ella Reistad informerer om hvilke endringer og nyheter som kommer.
 
Miljødokumentasjon – Hvordan distribueres produktdata, sertifiseringer og dokumentasjon fra NOBB. Byggtjeneste v/ Bjørn Lindebrekke og Morten Stensrud
Er din virksomhet opptatt av Miljødokumentasjon? Bjørn Lindebrekke og Morten Stensrud i Byggtjeneste forteller om miljødokumentasjon og hvordan din virksomhet kan bruke NOBB til å tilgjengeliggjøre produktdata, sertifiseringer og dokumentasjon i verdikjeden.

Bruk av resirkulert plast i byggevarer – Hvordan dokumentere produktene? SINTEF v/ Malin Sletnes og Camilla Bakken Aas
Mange byggevareprodusenter ønsker å bruke mer resirkulert plast i produksjonen for å bidra til en sirkulær byggebransje. SINTEF har gjennomført et utviklingsprosjekt med støtte fra Handelens Miljøfond hvor vi har undersøkt hvordan byggeprodukter med resirkulert plast kan dokumenteres. Malin Sletnes og Camilla Bakken Aas forteller oss om resultatene fra prosjektet.

Møtet er åpent for alle og er gratis, men krever påmelding.

Det er også mulig å følge møtet via streaming, lenke til Teams vil bli sendt før møtet.

 
 
Har du spørsmål? Kontakt oss på 
sintefcertification.no 

 

Utforsk fagområdene

Kontaktperson

Adresse

Sognsveien 77 C