Til hovedinnhold

Innovasjonskonferansen 2016

Innovasjonskonferansen 2016

Årets konferanse har tittelen "Pasientens helsetjeneste" og spennende foredragsholdere vil belyse viktige tema for å oppnå dette ut fra flere synsvinkler som eksempelvis: pasient- og pårørendeperspektivet, tilbud til personer med alvorlige rusproblemer og personer med demens.

Sted
Hell
Adresse
Scandic Hell Hotell, Værnes, Stjørdal se i kart
Start
24.11.2016 08:00 Legg til i kalender
Slutt
24.11.2016 20:00
Påmeldingsfrist
18.11.2016 00:00:00

Helse- og omsorgsminister Bent Høie åpner Innovasjonskonferansen 2016 og han vil inspirere oss om ambisjoner, handlinger og forventninger: "Mot en mer innovativ helse- og omsorgstjeneste."

Ærespresident i European Patients' Forum, Anders Olauson, vil utdype potensialet i satsing på "Patient Empowerment". Bernadette Nirmal Kumar og Jørgen Skavlan vil plassere norsk helse- og omsorgssektor i et globalt perspektiv. Innovasjon, innovasjonskultur og samhandling er selvfølgelig også med i programmet både gjennom flere innlegg og debatt. Foredragsserien avsluttes av "Årets talare" i Sverige 2014, Milad Mohammadi, som vil holde et engasjerende innlegg om integrering, mangfold og innvandrere som ressurs.

I pausene og i samværet til slutt blir det god tid til mingling og mulighet til å treffe mange andre helseinnovatører.

Vi håper at Innovasjonskonferansen 2016 blir en nyttig møteplass for myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenesten, brukere, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter, FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte.

Program

Last ned program for Innovasjonskonferansen 2016 - Pasientens helsetjeneste - her.

Påmelding

Påmelding gjøres her (du er påmeldt når du får tilsendt kvittering).

Hotellrom

Ønsker du hotellrom, ta direkte kontakt med Scandic Hell Hotell for booking eller tlf. 74 84 48 00.

Vi ønsker deg velkommen!

Senior forretningsutvikler