Til hovedinnhold

Industrilederskolen: Produksjon

Industrilederskolen: Produksjon

SINTEF Raufoss Manufacturing inviterer til kurset Industrilederskolen: Produksjon, en teoretisk og praktisk innføring i Lean med vekt på å identifisere og redusere tap i produksjonen.

Påmeldingsskjemaet finnes nedenfor.

Sted
Furnes Jernstøperi
Adresse
Uthusvegen 8, 2335 Stange se i kart
Start
14.08.2017 09:00 Legg til i kalender
Slutt
18.08.2017 16:00

Kravet til produsenter av varer og tjenester øker kraftig. Moderne produksjon krever systematisk forbedringsledelse på alle nivåer i organisasjonen.

Kurset skal gi deg praktisk opplæring og trening i bruk av Lean-verktøy for å identifisere og redusere tap i produksjonen, særlig med fokus på maskiner og utstyr. Kurset setter fokus på viktigheten av medarbeiderinvolvering for å oppnå langsiktige resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid.

Kurset passer for

Alle nivåer i produksjonsbedrifter som har jobbet med Lean tidligere. Industrilederskolen er spesielt utarbeidet for å gi teoretisk og praktisk erfaring til alle som arbeider med eller vurderer å arbeide med Lean som metodikk. Kurset gir din virksomhet en unik mulighet til en felles Lean-plattform i implementeringen av metodikken.

Praktiske opplysninger

Deltakerpris er kr 17.800,- og omfatter kursdokumentasjon og bespisning på kurset. Hotell dekkes av den enkelte. Kurset faktureres ved påmelding.

Spørsmål kan rettes til

Kjell Sigve Kvalavåg
E-post: kjellsigve.kvalavag@sintef.no
Telefon: +47 918 80 674

Kenneth Gilje
E-post: kenneth.gilje@sintef.no
Telefon: +47 907 28 107

Påmeldingsskjema