Til hovedinnhold

Norsk Marinteknisk Forskningsinstitutt AS (MARINTEK) og SINTEF Fiskeri og havbruk AS er fusjonert til et nytt aksjeselskap, SINTEF Ocean, fra 1. januar 2017. Avdeling for miljøteknologi i Stiftelsen SINTEF Materialer og kjemi er også overført til det nye selskapet.

FishTech

FishTech

Årets FishTech-konferanse presenterer en rekke nye tema som har stor betydning for havfiskeflåten. Vi tar for oss sentrale problemstillinger om hvordan fiskeflåten kan styrke den framtidige miljøprofilen.

Sted
Quality Hotel Waterfront
Adresse
Nedre Strandgate 25-27, 6004 Ålesund se i kart
Start
04.10.2017 11:30 Legg til i kalender
Slutt
05.10.2017 13:30
Påmeldingsfrist
14.09.2017 00:00:00

Årets FishTech-konferanse presenterer en rekke nye tema som har stor betydning for havfiskeflåten.

Vi tar for oss sentrale problemstillinger om hvordan fiskeflåten kan styrke den framtidige miljøprofilen. Framtidig teknologi fra bl.a. Simrad, VARD og Samsung Industries presenteres. Vi stiller spørsmål om kvoteregimet oppfyller vilkårene for et mer miljøvennlig fiskeri og vi får førstehands kjennskap til hvordan Kjell Inge Røkkes nye forskningsfartøy REV kan samarbeide med fiskeflåten.

En egen sesjon er øremerket mesopelagisk fiskeri. Her får vi siste nytt fra sentrale fagpersoner innen ressurs, biologi, fangst, foredling, regulering av fiske og når det gjelder økonomiske perspektiver.

Vel møtt!

Seniorforsker