Til hovedinnhold
Norsk English

Iodine content in wild and cultivated edible seaweeds (Saccharina latissima, Alaria esculenta and Palmaria palmata): variability, and implications for dietary nutrition

Kategori

Faglig foredrag

Oppdragsgiver

  • Research Council of Norway (RCN) / 244244

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • Michael Roleda
  • Udo Nitscke
  • Anna Gietl
  • Celine Rebours
  • Jorunn Skjermo
  • Hélène Marfaing
  • Ronan Pierre
  • Annelise Sabine Chapman
  • Dagmar Stengel

Institusjon(er)

  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • Ukjent
  • Møreforsking
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri

Presentert på

6th Congress of the International Society for Applied Phycology

Sted

Nantes

Dato

18.06.2017 - 23.06.2017

År

2017

Vis denne publikasjonen hos Cristin